Aggressioner og tvangstanker

Aggressioner og tvangstanker er ødelæggende for dit velbefindende og din sjælefred.

 

Aggressioner og tvangstanker er som en radiostation der ikke er indstillet rigtigt på kanalen. De viser sig f.eks. som upassende følelsesudbrud eller plagsomme tanker. De kan gå ud over dit positive forhold til familie, ægtefælle og kollegaer. Enten fordi du ikke klarer at holde dem tilbage, eller du bliver forstyrret af dem, når du ønsker at have det rart med andre. Denne situation går ud over livsglæden, og den går også ud over selvfølelsen.

Måske har du tendens til negative tanker og følelser. Måske lider du af indestængt vrede og sorg, eller mindreværdskomplekser. Andre plages af pinlige tvangstanker de ikke kan kende sig selv i. Tilstanden kan være arvelig. Hos mange fylder automatiske negative tanker hverdagen og forstyrrer livsglæden og sjælefreden.

Aggressioner og uønskede følelser

De fleste mennesker som er ramt af aggressioner og tvangstanker oplever kontroltab, og de føler sig fanget i en ond spiral af vredesudbrud, skyldfølelser og afmagt skiftevis med frustration og en offer-rolle, hvor de f.eks. i afmagt giver omgivelserne skylden for deres negative reaktioner, fordi de har svært ved at rumme dem.

Selvværdet lider under deres overreaktioner. Selvværdet lider også hvis man lider af tvangstanker med tendens til at vende følelser og reaktioner indad. Ofte gemmer man sig bag en facade af påtaget normalitet eller selvsikkerhed. Medens man lider indvendigt.

Psykodynamisk befinder et mennesker som er ramt af aggressioner og tvangstanker sig i et hamsterhjul, der gentager sig, og de kan ikke finde vejen ud. Medmindre du har overbevist dig selv om, at du har ret i din adfærd, og at det er de andres skyld, befinder du dig i et større følelsesmæssigt dilemma af skiftevis aggressionsudbrud, skyld og afmagt. Aggressioner og tvangstanker er som regel akkompagneret af psykiske svingninger, og du føler dig sjældent rolig og veltilpas.

Og her er det så at der er behov for at dæmpe dine symptomer og skabe indre balance og sindsro uden at du skal have en perlerække af psykofarmaka til at stå i medicinskabet.

Måske lider du af tvangstanker. Dette er en meget følelsesmæssigt pinagtig tilstand. Hvis hver gang du ønsker at føle kærlighed mod din kone, eller dit barn, så dukker der en uønsket negativ følelse eller impuls op i dig, og det er naturligt forstyrrende og ødelæggende for din psykiske trivsel at have det sådan. Tvangstanker består nemlig iflg. sagens natur som regel i påtrængende tanker med pinligt og uønsket indhold der skaber konflikt og lidelse i dit indre.

Jo mere du prøver at undgå disse tanker og de ubehagelige følelser der følger med, jo mere melder de sig på banen. Det er som mobning i 5. klasse, det som du mindst at alt ønsker og er bange for, og som du ikke kan genkende hos dig selv, elsker at plage dig. Ofte reagerer mange mennesker nu med en tilstand som kaldes for angsten-for-angsten.

Nogle forsøger at bruge alkohol eller hash for at afhjælpe de plagsomme følelser eller vredesudbrud, men bagefter reagerer kroppen og sindet nu med forværring.  Da det ligesom psykofarmaka kan have uønskede bivirkninger, og i stedet for at få det bedre, føler du dagen derpå i stedet psykiske tømmermænd med tomhed, nedtrykthed, irritabilitet og livslede.

Jeg kan give dig et meget bedre tilbud til at afhjælpe dine aggressioner og tvangstanker end selvmedicinering eller psykofarmaka, fordi såvel selvmedicinering som psykofarmaka har bivirkninger, det virker sløvende, du kan blive overvægtig, måske i stedet for at føle dig i en letvakt følelsesmæssig tilstand, som du imidlertid ikke længere har styr over, føler du dig nu følelsesflad og delvis ligegyldig. Eller du har hangover af din sovemedicin næste dag. Eller du har nedtur dagen efter du har brugt hash eller alkohol som selvmedicinering.

Gennem kombineret psykolog og alternativ behandling vil jeg ud fra dine oplysninger og min vurdering tilrettelægge et behandlingsforløb med kombineret psykologbehandling, kostvejledning, zoneterapi eller laser-akupunktur, vitaminterapi og kinesiske akupunktur-urter – specielt til dit behov.

Gennem laser-akupunktur og kinesiske akupunktur-urter kan jeg arbejde med din psykiske lever-energi og den stagnation og inflammation, der er ansvarlig for dine temperamentsudbrud eller tvangstanker. Jeg kan afhjælpe de psykiske tilstande som uro og rastløshed, angst eller depression, som ofte kan være forbundet med din psykiske problematik.

Jeg kan arbejde med din angst og stress og din søvnløshed og hjælpe dig med kognitiv terapi til dine temperamentsanfald og automatiske negative tanker.

Min kombineret psykolog og alternativ behandling tager sigte på at befri dig for negative tanker og følelser og kontroltab, genoprette din indre balance fysisk og psykisk og give dig positiv fysisk og mental energi. Jeg ønsker at befri dig af dit hamsterhjul, så du igen bliver en glad og harmonisk person i indre balance, og med positive relationer til andre.

Og hvor det kan være for kompliceret og for udfordrende at alene bruge samtaleterapi og kognitiv terapi og -redskaber, vil laser-akupunkturen og naturmedicin og de kinesiske akupunktur-urter afhjælpe din fastlåsthed, fordi kombineret psykolog og alternativ behandling både giver dig fornyet energi og virker afslappende, så du igen kan sove om natten. Behandlingen vil sætte dig i stand til at opnå og genvinde god vredeshåndtering.