Jeg tilbyder zoneterapi, detox behandling, kostvejledning og naturmedicin.

Jeg tilbyder desuden laser-akupunktur, som bl.a. har god effekt ved depression.

Behandlingsforløbet indledes med med spørgsmål til dit helbredsproblem og dine symptomer. Måske har du en diagnose, eller undersøgelser og prøver fra din læge.

Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i en orientalsk diagnose, som er baseret på alternativ patologi. Det er f.eks. underskud af qi (energi), blokering af lever-qi, lever-yang, vind, fugt og kulde som skaber gigt og ledsmerter, m.m.

Selve behandlingsforløbet hos mig består i detox, zoneterapi, kostvejledning og naturmedicin.

Zoneterapi virker udrensende og afbalancerende og genoprettende. Sammen med kost- og livsstilsvejledning, evt. nogle supplerende akupunktur-punkter, som behandles med laseren, giver det et godt resultat.

Her vil jeg f.eks. behandle klimapunkter, vejrfølsomhed eller yin-yang-balancen, og jeg kan foreslå at supplere behandlingen med et par akupunktur-urter, som gør den ekstra effektiv og dybtvirkende.

Såvel for almindelig trivsel som ved bestemte lidelser (f.eks. gigt og cancer) er det også vigtigt, man får en rigtig og varieret kost for at genoprette sit helbred. Derfor er kostvejledning en vigtig brik i sygdomsbehandling her. Jeg har mulighed for både at tilbyde dig almindelig sund og ernæringsrigtig kost og vegetarisk kostvejledning med protein-komplettering. Jeg har også mulighed for at give dig kostvejledning ved allergi og allergisk intolerans, ligesom jeg har kostplaner ved specielle lidelser som gigt, leverproblemer m.m. Jeg tilbyder også slankekure med 4 ugers opskrifter.

Jeg anbefaler at supplere behandlingen med med vitaminer, urter og akupunktur-urter, for at opnå optimal helbredelse. Naturmedicinen kan være udrensende, styrkende og afbalancerende, fjerne bakterier og svampe, genoprette tarmfloraen m.m.

Det er min erfaring, at det virker hjælpsomt på helbredelsen af dit helbredsproblem og dine symptomer at sammensætte et behandlingsprogram hvor du både får zoneterapi, kostvejledning og naturmedicin,  individuelt afpasset til dit behov.

Du har mulighed for at købe et tilbudskort med rabat på en behandlingsserie hos mig.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699