Kostvejledning

Kostvejledning er en vigtig del af alternativ behandling og for at du må holde dig sund og rask. Mit udgangspunkt er at spørge ind til hvad du spiser til dine hoved- og mellemmåltider. Spiser du groft, grønt og magert, m.m. Måske har du brug for at korrigere din kost på enkelte punkter, måske har du brug for en større kostomlægning. Min kostvejledning er afstemt efter dig og din krops ønsker og behov.

Mangler du energi og humør, er du nervøs og har dårlig mave, og du drikker meget kaffe og spiser spegepølse til morgenmaden og en “basse” til formiddagskaffen, kan jeg med god sandsynlighed hjælpe dig med at forbedre dit velbefindende, gennem en forbedret kost.

Især ved sygdomme som overvægt, gigt og cancer er kosten vigtig for at du må få det bedre. Jeg tilbyder dig specielle udrensende og genopbyggende kostplaner ved sygdom, som skåner kroppen og understøtter dig i at få det bedre. Her kan  også bruges krydderurter.

Jeg tilbyder en meget fin kostplan hvis du er meget sygdomsramt. Den er fri for de fleste allergener, den er yin-yang-afbalanceret og syre-base-afbalanceret, og aflastende for alle kroppens organer.

Du har også mulighed for mig at få en 100% vegetarisk kostplan hos mig.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699