Kostvejledning

Helhedsbehandling.

Jeg tilbyder helhedsbehandling zoneterapi. Jeg behandler derfor alle punkterne til hele kroppen, med særlig fokus på dit helbredsproblem. Dette er nødvendigt for at få det bedst mulige udbytte af zoneterapien, også selvom du f.eks. kun har problemer med maven.

Zoneterapi virker gennem at aktivere nerveledningsbanerne i hele kroppen. Det er både individuelt og afhængigt af dit helbredsproblem hvor mange behandlinger du har brug for. Man påregner 5-10 behandlinger ved et almindeligt helbredsproblem.

Zoneterapi anbefales i den første tid efter blodprop eller hjerneblødning for at minimere følgevirkningerne, fordi den direkte påvirker nervebanerne. Zoneterapi er også god supplerende til kiropraktik, fordi den kan styrke de små ledbånd omkring ryggens led.

Zoneterapi retter sig både mod at udrense og styrke og afbalancere krop og sind, og samtidig fortæller zoneterapien også hvad der foregår inde i kroppen gennem at punkterne under foden “sladrer”. Vi taler hermed om diagnosticering i form af alternativ patologi.

Zoneterapi er hjælpsomt ved sygdom, og fysisk og psykisk velvære. Det anbefales for god helse at aftale tid for opfølgnings behandling 5 gange årligt.

ENERGIAFBALANCERING.

Energiafbalancering anbefales som supplement til zoneterapien. Den foregår med akutryk og energiafbalancering af dine meridianer gennem specielle teknikker. Jeg vil her afbalancere dine meridianer for over- og underenergi og yin-yang balance. Zoneterapien udrenser og styrker kroppens muskler, led, systemer og organer, og energiafbalanceringen sørger for at behandlingen styrker og afbalancerer kroppens meridianer, så effekten bliver så optimal som muligt.

Ved energiafbalancering behandler jeg også kroppens 5 klimapunkter for ubalancer som kan være skyld i f.eks. gigtsmerter i leddene, kroniske infektioner med udskillelse af gult slim, træthed og nedsat energi og livskraft, m.m.

En specielt effektiv behandling opnåes hvis du kombinerer zoneterapi med energi-afbalancering med kinesiske akupunktur-urter. Endelig er det vigtigt ved zoneterapi, at du spiser god og nærende kost, der passer til dit behov.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699