Kostvejledning

Fordøjelse og lever

En velfungerende fordøjelse og lever er altafgørende for at du er sund og rask og veloplagt. Det er maven der omdanner din mad til energi. En belagt og forgiftet tarm udnytter ikke din mad ordentligt, og du vil føle dig træt, irritabel og uoplagt. Leveren er kroppens største kemiske fabrik, og det er vigtigt at den ikke er belastet. Iflg. den berømte gamle naturlæge Alfred A. Vogel kan man ikke få kræft, hvis din lever har det godt. Det har den hvis du spiser og lever sundt.

Din fordøjelse og lever bliver belastet, hvis du spiser for meget fedt og sukker og drikker for meget alkohol. Raffinerede madvarer, tilsætningsstoffer og medicin belaster også leveren. Hvis du er stresset, vred eller ked af det, kan det påvirke fordøjelsen og leveren. Maven og leveren kan også have brug for en udrensning for at fungere optimalt igen.

Forhold omkring blodsukkerbalancen og trang til sødt og snacks og stimulanser er vigtige at få kontrol over, så du kan være herre over hvad du udsætter din mave og lever for. I nogle tilfælde kan en svampeinfektion i maven være med til at skabe grobund for usunde kostvaner og dårlig fordøjelse. Kroppen higer i nogle tilfælde efter det usunde.

Der findes gode naturmidler, som sammen med zoneterapi og ernæringsrigtig kost kan rense maven for skadelige bakterier og svampe og genoprette en sund tarmflora.

Sammen med god kostvejledning vil min behandling hjælpe dig til at genvinde kontrol over dine kostvaner.

Jeg vil undersøge dit problem og hjælpe dig med god kost og levevis sammen med zoneterapi og naturmedicin.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699