Kostvejledning

Kræftbehandling

Kræftbehandling er i dag ofte meget effektiv og vellykket, men det er meget hårdt for kroppen at skulle igennem kemoterapi og strålebehandling. Det dræber også mange af kroppens sunde celler, og udgør derfor et hårdt pres for dit immunsystem. Da det jo er det samme immunsystem som du skal bruge til at holde dig rask og fri for sygdom og tilbagefald er det en rigtig god idé at lade mig hjælpe dig med at genvinde sundhed og et styrket immunforsvar.

Lad mig hjælpe dig til at genvinde en sund og velfungerende krop. Jeg vil styrke din krops organer og vitale funktioner gennem at afgifte lever, mave og nyrer med detox og zoneterapi og urter efter endt kræftbehandling. Jeg vil styrke dit immunsystem, så du kan holde dig rask og sygdomsfri. Jeg vil hjælpe dig med god kostvejledning til at forebygge tilbagefald. Mit behandlingsprogram øger chancen for at du må forblive rask og sygdomsfri.

Afgiftning, zoneterapi, kostvejledning og genopbyggende urter og vitaminer er en god livsforsikring for dig efter endt sygdomsforløb. Jeg vil sørge for at du er fri for candida-infektion, at du lever med en sund tarmflora og du ikke mangler vitaminer og antioxydanter. Jeg vil sørge for at dine sunde celler får den rette næring og at de syge celler fortrænges.

Efter endt kræftbehandling er der ofte ubalance i din indre mikrobiologi. Den kan jeg hjælpe dig med. Jeg vil sørge for at din krop har de optimale betingelser for at genvinde sin sundhed.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699