Kostvejledning

Blodsukker problemer

Lavt blodsukker kan give symptomer som trang til søde sager, overvægt, allergi, muskelinfiltrationer, nedtrykthed og irritabilitet. Psykiater pionerer mener grunden til dårlige nerver som regel involverer for lavt blodsukker hos patienten.

Lavt blodsukker opstår når stress og forkert kost med hvidt sukker og raffinerede fødemidler bringer bugspytkirtelen ud af balance. Lavt blodsukker kan iflg. alternativ tankegang også være en følgevirkning af en candida-infektion. Candida er en generende lidelse med ogenstående symptomer på lavt blodsukker. Dog vil der også hyppigt ses symptomer fra f.eks. fordøjelsen som luft i maven, hvidt udflåd hos kvinden, mellemørebetændelse og kløe ved kropsåbningerne.

Lavt blodsukker påvirker det fysiske velbefindende, hjernen og nervesystemet, og kan i svære tilfælde få dig til at ryste, medmindre du får et måltid mad og hyppige måltider. Risikoen for at vælge simple kulhydrater der hurtigt får blodsukkeret til at stige er stort, p.gr.a. den øgede insulin-produktion som sker ved overindtagelse af forkert kost.

Derfor er der brug for behandling for igen at få styr på din kost, din hang til forkerte kulhydrater og dit blodsukker. Lad ikke dit lave blodsukker styre dit humør og din veloplagthed. Lad mig hjælpe dig med dit velbefindende. Gennem zoneterapi, kostvejledning og naturmedicin kan jeg igen bringe dit blodsukker i balance.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699