Angstbehandling

Jeg tilbyder psykolog behandling til angst fobi og OCD. Du kan se en udførlig beskrivelse af denne under linket angst.

Lider du af angst fobi og OCD tilbyder jeg her et specielt behandlingskoncept dig med hjælp både til kroppen og sindet:

 

Angstbehandling til angst fobi og OCD med kombineret psykolog og alternativ behandling

 

Kombineret psykolog og alternativ behandling ved angst fobi og OCD

Kombineret psykolog og alternativ behandling er effektiv ved angst fobi og OCD, fordi den behandler både de fysiske og psykiske angstsymptomer.

Angstbehandling

Ofte forstærkes angsttilstanden af dårlig livsstil, med manglende motion og en mangeltilstand af fuldlødig næring, vitaminer og mineraler. Angsten forstærkes ,hvis du har ubalance i sind og krop i form af træthed, uro og rastløshed, og søvnbesvær.

Mange som lider af angst befinder sig i en hvileløs situation med en alarm-udmattelsestilstand med træthed om dagen og et ønske om en god nats søvn hvor man vågner veludhvilet næste morgen. Men når du går i seng, melder der sig nu i stedet for nattesøvnen et generende tankemylder, som forhindrer dig i at falde i søvn. Eller du vågner om natten og ligger og spekulerer på om du har gjort de ting du havde på programmet dagen forinden, og har du klaret det du skulle godt nok. Eller du frygter at du glemmer noget du skal næste dag eller du ikke har overblik over planlægningen. Og der ses nu alle former for søvnbesvær fra indsovningsbesvær til afbrudt søvn med problemer med at falde i søvn igen, til meget afbrudt eller overfladisk søvn, så du i værste fald næsten ingen søvn får.

Måske har du bedt lægen om sovemedicin som led i din angstbehandling. Noget af den søvngivende medicin som lægen kan udskrive er udmærket, f.eks. melatonin som er et søvnhormon vi selv producerer i kroppen. Andre er indsovningsmidler som gør at du kan falde i søvn, men mange patienter som bruger denne medicin kommer til mig og klager over, at de vågner igen efter 2-3 timers søvn og kan ikke falde i søvn igen. Skal du have mere effektiv lægeordineret sovemedicin som sikrer dig en fuld nattesøvn, har medicinen måske bivirkninger som hangover, hvor medicinen ikke er ude af kroppen ved opvågning, men virker sløvende til op af formiddagen, eller medicinen er afhængighedsskabende.

Nu tyr mange typisk til stærk kaffe for at blive klar i hovedet, og det bliver så en manipulation med din indre kemiske balance, hvor jeg kan tilbyde dig mere velkvalificeret angstbehandling og virkemidler mod såvel angsten som det søvnbesvær som nogle gange akkompagnerer tilstanden.

Snacking, hang til en sød tand og for meget kaffedrikning forværrer situationen. Ofte ses blodsukkerproblemer som stresser kroppen og psyken med uro og humørsvingninger, og dermed forværrer din angst fobi og OCD. Hjælp til at få styr på din livsstil er derfor en del af min angstbehandling.

Den angstbehandling som jeg anbefaler består i kostvejledning, zoneterapi eller laser-akupunktur, vitaminterapi, naturmedicin og kinesiske akupunktur-urter med fokus på at cirkulere og afslappe lever-energien og dæmpe lever-yang, især ved OCD med tvangstanker og tvangshandlinger, og ved uro og rastløshed. Desuden vil jeg arbejde med at skabe ro og balance på din hjerte-meridian, som er medansvarlig for din angst, uro og rastløshed.

Samtidig vil jeg tilbyde dig samtaleterapi med kognitiv terapi så du kan blive i stand til at arbejde dig ud af din angst, fobi eller OCD og de psykologiske årsager der danner baggrunden for du har fået angst, fobi eller OCD.  Ved kognitiv terapi er der fokus på hyperventilering, og der gives redskaber til tankestop og afledning til f.eks. panikangst, forventningsangst og automatiske negative tanker.

Mærk hvordan kombineret psykolog- og alternativ behandling effektivt fjerner dine ubehagelige symptomer på angst fobi og OCD og får dig til at leve livet uden mange generende hæmninger og begrænsninger. Mærk hvordan min angstbehandling sætter dig fri af træthed og den uro og søvnløshed som ofte akkompagnerer tilstanden uden generende bivirkninger og “halve løsninger”. Fordi den inddrager både kroppen og psyken på en gang. Ved angst fobi og OCD anbefaler jeg kombineret psykolog og alternativ behandling for at du må blive helbredt indenfor en overskuelig tid, og hos mig får du hjælp både til krop og sind.