livsstilsbehandling

Nyhed laserbehandling

Som noget helt specielt tilbyder jeg kombineret psykolog- og alternativ behandling. Du kan vælge mellem f.eks. zoneterapi og laser-akupunktur, og behandlingen bliver effektiv gennem vitaminterapi og velvalgte kinesiske akupunktur-urter, som er styrkende, beroligende og afbalancerende for krop og sind.

Efter indledende præsentation og undersøgelse af dit problem gennem samtale, udfyldelse af akupunktur-spørgeskema og fodens punkter vil jeg sammen med dig sammensætte din behandling individuelt, så den passer til dit behov.

Dette er et særligt tilbud til mennesker, som har særligt alvorlige eller komplicerede helbredsproblemer, og som måske har forsøgt mange ting for at “komme ovenpå”, fordi ekstraordinær træthed eller stress, manglende kontrol over følelserne eller et afhængighedsproblem har gjort det til en særlig udfordring at hjælpe. Disse og andre mere komplicerede tilfælde, som ingen rigtigt har kunnet få has på problemet, har jeg gjort til mit speciale at hjælpe dig med.

Er du totalt kørt ned af stress, kan du ikke styre dit temperament, er du sygemeldt, i dyb krise, har du store problemer med at huske og koncentrere dig, er du rastløs, hyperaktiv, deprimeret, fobisk, eller har du brug for hjælp til at komme af lykkepiller eller nervemedicin eller kvitte smøgerne. Og du har prøvet anden hjælp uden resultat. Så prøv at henvende dig til mig.

Gennem omhyggelig undersøgelse og “diagnose” af dit problem, velvalgt behandling og fine vitamin-præparater, homøopati og virksomme kinesiske akupunktur-urter, kombineret med zoneterapi, detox og psykoterapi designet for dig, vil jeg hjælpe dig med at få dit problem løst. Så du kan få din energi og din nattesøvn og din indre harmoni tilbage.

Brug mig også for efterbehandling af kræft. Det er meget vigtigt, at din krop bliver restitueret med udrensning, styrkelse og afbalancering for forebyggelse og livskvalitet efter endt sygdom og kræftbehandling. Dette er din bedste investering i et fremtidigt godt og langt liv.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699