Aggressioner og uønskede følelser

Aggressioner og uønskede følelser er ødelæggende for dit velbefindende. De er som en radiostation der ikke er indstillet rigtigt på kanalen. De viser sig også til tider som upassende følelsesudbrud. De kan gå ud over dit positive forhold til familie, ægtefælle og kollegaer. Enten fordi du ikke klarer at holde dem tilbage, eller du bliver forstyrret af dem, når du ønsker at have det rat med andre. Eller du skal koncentrere dig. Denne situation går også ud over selvfølelsen.

Måske er du en type, som har tendens til negative tanker og følelser. Måske lider du af indestængt vrede og sorg, eller mindreværdskomplekser. Andre plages af pinlige tvangstanker. Altsammen forstyrrer glæden og sjælefreden.

Gennem kombineret psykolog- og alternativ behandling vil jeg ud fra dine oplysninger og min vurdering tilrettelægge en terapi for dit behov, hvor du både får psykologbehandling, og f.eks. zoneterapi, detox, kostvejledning, og akupunktur-urter.

Min behandling har til hensigt at befri dig for negative tanker og følelser og give dig positiv fysisk og mental energi, og genoprette din indre balance. Dette har også positiv afsmittende virkning på din adfærd og din relation til andre.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699