Akutte og langvarige kriser

Har du været ude for en voldsom oplevelse såsom skilsmisse, fyring, en ulykke, vold, eller alvorlig sygdom? Føler du dig ude af balance med hyppige op- og nedture og delvist ude af kontrol? Så har du symptomer på en krise.

Der findes flere former for krise. Nogle er udløst af en livsbegivenhed, nogle er livskriser som f.eks. 40-års krisen. Ved mere akutte former for krise er det en god idé at opsøge hjælp for at overleve den socialt og følelsesmæssigt. Er dú ramt af krise, vil du ofte reagere impulsivt og uoverlagt, og det er godt at få talt ud og bearbejdet det som du har oplevet.

Det er også vigtigt for dit liv fremover at få disse kriser løst på en god måde. Både for at genvinde overblik og overskud, og for at undgå at ende i en tilstand af kronisk sorg, vrede og bitterhed. God krisebearbejdning kan også være vigtigt for at bevare sit arbejde og sine relationer til andre. En ubehandlet krise kan resultere i en negativ holdning til tilværelsen.

Ved kombineret psykolog- og alternativ behandling har du mulighed for forståelse og støtte I dine reaktioner. Måske græder du hele tiden, og det kan jeg behandle med psykologbistand. Som psykolog kan jeg hjælpe med at komme vellykket gennem reaktionsfasen og bearbejdningsfasen i din krise.

Det er også en god idé at få hjælp til kroppen, når du er i krise. Ofte sover og spiser man ikke ordentligt, når man har det sådan. Nogle bruger rødvin som sovemedicin, og det er ikke nogen god løsning. Gennem zoneterapi og kostvejledning vil jeg få dig til at slappe af og genvinde kræfterne igen på en god og naturlig måde. Gennem naturmedicin og kinesiske akupunktur-urter kan jeg give dig ekstra hjælp til en god nattesøvn.

Kombineret psykolog- og alternativ behandling er effektivt til at komme til kræfter og overvinde din krise så du igen kommer i psykisk balance og igen blive velfungerende.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699