Angst, fobier & OCD

Angst er når du er kronisk bange for konkrete eller indbildte farer, måske har en bestemt oplevelse skabt vedvarende angst hos dig. Angst kan forekomme som en selvstændig lidelse eller som del af en psykisk lidelse.

Fobi er angst for enkelte eller flere ting eller situationer, det kan være edderkopper, åbne pladser eller sociale situationer, hvor du bliver nervøs og føler ubehag.

OCD er en meget generende tilstand, med gentagne tvangshandlinger, der ofte er forbundet med stor psykologisk konflikt, og pinefuld skam og skyld.

Tilstanden kompliceres ofte af kronisk stress og anspændthed fysisk og psykisk med symptomer som træthed og søvnproblemer.

Kombineret psykolog- oog alternativ behandling er effektiv ved angst, fobi og OCD. Fordi lidelsen ikke blot kan have psykiske årsager, men ofte også skyldes  en mangeltilstand på vitalstoffer, samt ubalance på dine meridianer.

Jeg vil behandle dig med med zoneterapi og detox efter ønske. Desuden vil jeg tilbyde dig styrkende og afslappende kinesiske akupunktur-urter til at fjerne angst og uro og dæmpe dit kontrolbehov og dine tvangstanker og tvangshandlinger. Også den traditionelle danske urtemedicin indeholder hjælp til angst, uro og søvnløshed.

Samtidig vil jeg tilbyde dig samtaleterapi med kognitiv terapi så du kan blive i stand til at arbejde dig ud af din angst, fobi eller OCD.  Mærk hvordan den kombinerede psykolog- og alternative behandling nedsætter din angst og dit ubehag og får dig til at leve livet mere frit. Lad mig genskabe din balance i sind og krop.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699