Hukommelses- og koncentrationsbesvær

Har du problemer med korttidshukommelsen når du skal huske aftaler og beskeder? Føler du din opmærksomhed bliver afledt når du skal koncentrere dig om en vigtig opgave? Du kæmper for at huske og koncentrere dig, men dine anstrengelser gør det nærmest bare værre. Måske har du også svært ved at strukturere og organisere din dagligdag.

Din effektivitet er nedsat p.gr.a. hukommelses- og koncentrationsbesvær.

Disse problemer kan skyldes tilstande I hjernen, f.eks. DAMP eller epilepsi, De kan skyldes erhvervede hjerneskader ved ulykker eller slag. Ofte skyldes de stress, krise og depression. Det er ikke en viljessag at genvinde din hukommelse og koncentration.

Jeg kan hjælpe dig gennem at undersøge årsagerne til dit problem fysisk og og psykisk.

Jeg tilbyder dig zoneterapi og detox, kostvejledning og naturmedicin, kombineret med samtaleterapi. Du får her lejlighed til at styrke krop og sind og få talt ud om dine problemer, samt redskaber til den stress som forstyrrer dit velbefindende og effektivitet . Du får hermed mulighed for at omlægge dine livsvaner til fordel for en god livsstil. Du tilbydes redskaber til en mere afslappet livsstil, og jeg kan tilbyde dig særlig god naturmedicin for din hukommelse.

Jeg vil hjælpe dig til at genvinde din energi og din koncentrationsevne, og du vil få fornyet overblik  over din dagligdag.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699