Misbrugsbehandling

Jeg tilbyder behandling med henblik på at modvirke misbrug af alkohol og stoffer og give dig hjælp og motivation til at indstille dit misbrug, og jeg tilbyder misbrugsbehandling for afvænning af sove- og nervemedicin.

De typiske misbrugsbehandlinger er:

  • Stoffer
  • Alkohol
  • Sove- og nervemedicin
  • Madmisbrug & Sukker / Fedt misbrug

Når du får nerve- og sovemedicin er der en fysisk og en psykisk tilvænning til medicinen som ofte er afhængighedsskabende. I dag er der kommet mindre vanedannende psykofarmaka, men mange ordineres stadigvæk de gamle traditionelle præparater. En del bliver også af hængige af antidepressiva. Afvænning af sådanne midler bør altid foregå I samråd med en læge. Det bør ikke forhindre dig I at lægge din vej forbi min konsultation og få kombineret psykolog- og alternativ behandling for at afhjælpe den psykiske og fysiske tilvænning af nerve- og sovemedicin. Den psykiske tilvænning er at du har brugt medicinen som en krykke til at kunne fungere og klare dit liv eller falde I søvn, og du har helt eller delvist mistet tiltroen til at du kan stå på egne ben og klare at falde i søvn og leve dit liv uden. Desuden vil kroppen ofte reagere med abstinenser som påvirker dig. Gennem zoneterapi, detox og naturmedicin kan jeg hjælpe dig til at indstille dit forbrug af sove- og nervemedicin og hjælpe dig over den kritiske periode med abstinenser. Samtidig vil naturmedicinen sørge for at du føler dig i godt humør, du kan sove og er veloplagt og har ro på sjælen.

NADA & Udvidet NADA

Jeg tilbyder desuden NADA behandling og udvidet NADA-behandling, som er en meget kendt akupunkturbehandling som hjælper dig både hvis du er aktivt misbrugende og forebyggende og afbalancerende mod tilbagefald, hvis du er kommet ud af dit misbrug. Denne behandling kan både foregå som “ren” NADA eller udvidet NADA, eller med rådgivning, som du kan tilkøbe. Jeg kan vejlede dig om betydningen af sund kost og levevis ved afvænning af nerve- og sovemedicin. Gennem kombineret psykolog- og alternativ behandling kan jeg ved moderat psykisk besvær hjælpe dig til et liv uden sove- og nervemedicin. Er du under behandling for alkoholisme eller stofmisbrug er et behandlingsprogram hos mig også hjælpsomt. Samtidigt virker det forebyggende imod tilbagefald at få krop og sind i balance og nedsætter trangen til alkohol og stoffer. Jeg udfører gerne denne behandling samtidig med at du modtager hjælp på et misbrugscenter.

NADA: 200,00 kr. pr. konsultation
Udvidet NADA: 300,00 kr. pr. konsultation

Ring og forhør nærmere. Mobil 40871699