Stress og udbrændthed

Er du perfektionist? “Brænder du dit lys I begge ender”? Har du for meget arbejde?

Eller har du oplevet en krise eller belastninger som har gjort dig stresset og udbrændt?

Det er en meget ubehagelig tilstand at være i.

Det kan være svært for andre mennesker at forstå hvorfor man er drænet for energi. Hvorfor man ikke kan koncentrere sig og overskue tingene og organisere sit arbejde eller aktiviteter på hjemmefronten. Især hvis de ikke selv har prøvet det…

Måske glemmer du aftaler eller har svært ved at falde til ro og slappe af, også når du skal I seng om aftenen.

Afslapning og søvn er nødvendig for genopladning og veloplagthed I sine gøremål. Ved stress kan man ikke slappe af og sove ved egen hjælp, og derfor føler man sig ikke udhvilet og veloplagt. Man trænger til at sove ud, men ofte kan man ikke.

Jeg kan tilbyde dig kombineret psykologsamtale og alternativ behandling til at bryde den onde cirkel. Jeg vil gennem undersøgelse og samtale finde ud af hvorfor du er stresset og hjælpe dig ud af den skruestik af udmattelse og alarmtilstand du er i, med uro og søvnbesvær.

jeg kan tilbyde at hjælpe dig til at at slappe af fysisk og mentalt og styrke din krop og dit sind gennem zoneterapi, detox,  kostvejledning, vitaminterapi og kinesiske akupunktur-urter. Samtidig vil jeg behandle de psykologiske årsager til din stress, som kan skyldes din livsstil, måske en perfektionistisk personlighed, personlige problemer, arbejdsstress og meget andet.

Jeg vil give dig redskaber til at håndtere din stress og forebygge stress i fremtiden. Efter endt behandling vil du mærke at du igen har kræfter og livsenergi og kan overskue din dagligdag.

Kombineret psykolog- og alternativ behandling sikrer dig hurtig og effektiv stress-behandling.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699