Uro og rastløshed

Uro og rastløshed kan forstyrre dit velbefindende og din koncentrationsevne og din nattesøvn. Uro og rastløshed kan skyldes stress, krise eller depression. Lider du af ADHD, gør det dig også urolig og rastløs.

Lider du af uro og rastløshed, er det svært for dig at få struktur på din dagligdag. Det er svært for dig at stille op til livets udfordringer, og foretage målrettet problemløsning. I svære tilfælde kan dagligdagen føles uoverskuelig.

Typisk vil man blive distraheret eller forsinket af sin uro og rastløshed, når man skal udføre sine gøremål, og det er en meget generende situation både I arbejdslivet og I privatlivet. Måske får du medicin, som imidlertid er sløvende. Herefter må man ty til kaffe for at kvikke sig op, og på denne måde forsøge at ramme det rigtige funktionsniveau.

Til sidst vil man føle sig udmattet, fordi kroppen og psyken sættes konstant på overarbejde i forsøget på at indhente sine gøremål, og her er det tidspunktet at kaste håndklædet i ringen og erkende sit behov for hjælp til at skabe ro og struktur og overskuelighed i tilværelsen. Og et “blandingsmisbrug” af beroligende medicin og kaffe og cola har jeg bedre midler for.

Ved kombineret psykolog- og alternativ behandling vil jeg give dig samtaleterapi om de problemer og stressfaktorer som gør dig urolig og rastløs, og jeg vil give dig redskaber til at løse dem.

Gennem en grundig indledende undersøgelse vil jeg finde frem til de fysiske årsager og ubalancer til din uro og rastløshed.

Jeg vil tilbyde dig zoneterapi, detox og et naturmedicinsk behandlingsprogram med vitaminterapi og akupunktur-urter, som vil genoprette din indre balance, så du igen kan finde ro og hvile, og du får ny energi. På denne måde brydes den onde cirkel.

Jeg kan vejlede dig om betydningen af sund kost og levevis ved uro og rastløshed.

Jeg vil tilbyde dig et kombineret psykologisk og alternativt behandlingsprogram skræddersyet præcist til dit behov.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699