Kombineret psykolog og alternativ behandling tilbyder hjælp både til kroppen og sindet, f.eks ved:

Jeg tilbyder kombineret psykolog og alternativ behandling med samtaleterapi, zoneterapi, laser-akupunktur og  kostvejledning.  Jeg supplerer  behandlingen med vitaminterapi, naturmedicin eller kinesiske akupunktur-urter for humør og energi, og beroligende og afbalancerende effekt for kroppen og sindet.

Du vil erfare, at kombineret psykolog og alternativ behandling udgør en meget effektiv hjælp.

Har du haft dit helbredsproblem i lang tid, er du sygemeldt eller ønsker du at undgå at blive sygemeldt. Vil du gerne være rask igen så hurtigt som muligt, kan jeg måske hjælpe dig med kombineret psykolog og alternativ behandling.

Jeg vil ud fra dine ønsker sammensætte din kombineret psykolog og alternativ behandling, så den passer præcist til dig og dine ønsker.

Dette er også et tilbud til mennesker, som ikke kan få en lægehenvisning, fordi du ved  kombineret psykolog og alternativ behandling får både psykolog- og alternativ behandling til en mere fordelagtig pris end hvis du opsøgte disse behandlinger hver for sig.

 

Helhedstænkning

Det kan være svært at afgøre hvad der er “hønen eller ægget”, når helbredet skranter, og vi opsøger hjælp. Det etablerede system behandler ofte enten hovedpinen eller depressionen, ofte uden at tænke på om der er en sammenhæng.

Det etablerede behandlersystem har ganske vist en sygdomsforståelse der involverer psykosomatisk sygdom. Det henfører som regel til at psyken giver sig udtryk i fysiske symptomer. Kombineret psykolog og alternativ behandling bygger på en anderledes og mere udbygget forståelse for samspillet mellem krop og psyke. Derfor får du bedre hjælp til dit problem ved kombineret psykolog og alternativ behandling.

Er det ikke nok at tale med en psykolog, fordi kroppen også har brug for hjælp, eller omvendt. Er du ramt af stress, kan du ikke kontrollere dit temperament, er du sygemeldt, er du kriseramt, har hukommelses og koncentrationsbesvær, har du brug for hjælp til at komme ud af misbrug, lykkepiller eller nervemedicin? Så er det en god idé at forsøge min kombineret psykolog og alternativ behandling.

Når du vælger kombineret psykolog og alternativ behandling hos mig, deler jeg ikke helbredsproblem op i “kasser” med bestemte fysiske og psykiske sygdomme efter de symptomer du kommer med. Jeg ser dig som en fysisk og psykisk helhed, med flere mulige årsager til dit problem – og behandlingsmuligheder. Kombineret psykolog og alternativ behandling er også opmærksom på kost og motion hvis du har ondt i sjælen.

 

Livsstilens betydning for fysisk og psykisk velvære

Jeg vil arbejde med hele din livsstil.
Det vil sige din kost, din psykiske situation og din livskvalitet.

  • Spiser du sundt?
  • Får du vitaminer nok?
  • Får du nok motion og hvile?
  • Har du et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø?
  • Sørger du for at få gode oplevelser i fritiden?
  • Hvordan har du det med dine relationer, og har du nok af dem?
  • Er du “din egen værste fjende” gennem uhensigtsmæssige leveregler?

Disse forhold er vigtige både for kroppen og dit humør og velbefindende.

Alle disse aspekter skal fungere for at du har et godt liv.

Derfor er det en god idé at vælge kombineret psykolog og alternativ behandling.

Kombineret psykolog og alternativ behandling har været lang tid undervejs i klinikken og har nu antaget sin perfekte form.

 

Zoneterapi

Zoneterapien vil fjerne spændinger og affaldsstoffer og få dig til at slappe af.

Jeg tilbyder helhedsbehandling zoneterapi, med særlig fokus på dit helbredsproblem.

Zoneterapi virker gennem at aktivere nerveledningsbanerne i hele kroppen. Det er både individuelt og afhængigt af dit helbredsproblem hvor mange behandlinger du har brug for. Man påregner 5-10 behandlinger ved et almindeligt helbredsproblem.

Zoneterapi anbefales i den første tid efter blodprop eller hjerneblødning for at minimere følgevirkningerne, fordi den direkte påvirker nervebanerne. Zoneterapi er også god supplerende til kiropraktik, fordi den kan styrke de små ledbånd omkring ryggens led.

Zoneterapi retter sig både mod at udrense og styrke og afbalancere krop og sind, og samtidig fortæller zoneterapien også hvad der foregår inde i kroppen gennem at punkterne under foden “sladrer”.

 

Laser-Akupunktur

Laser-Akupunktur er for dig som gerne vil have akupunktur, men lider af nåleskræk. Laser-Akupunktur anvendes ikke mindst med succes ved DEPRESSION, og giver her bedre resultater end anden akupunktur.

SOM NOGET MEGET SPÆNDENDE kan Laser-Akupunktur også anvendes supplerende eller som erstatning til recepterne på akupunktur-urter, fordi der følger akupunktur-punkter med til de fleste  kinesiske akupunktur-urterecepter.

Laser-akupunktur som ofte benyttes ved kombineret psykolog og alternativ behandling er akupunktur ved hjælp af en infrarød puls-laser, som sender 30 sekunders laser på de valgte akupunktur-punkter. Behandlingen svarer til akupunktur med nåle og er lige så effektiv.

Laser-akupunktur er en enkelt og avanceret og effektiv behandling ved depression, der har vist sig succesfuldt.

Behandlingen hjælper langt de fleste med depression v.hj.a. 4-8 behandlinger en gang ugentligt. Du kan også få behandlingen, hvis du tager antidepressiv medicin.

Laser-akupunkturen er meget effektiv ved angst og depression, uro og rastløshed, og søvnbesvær. Tankerne slipper, og du får din energi tilbage efter få behandlinger, uden håbløse kampe med automatiske negative tanker.

Behandlingen er enkelt og avanceret og effektiv. Du vil mærke, du får mere energi og gå-på-mod. Dine negative tanker og bekymringer slipper dig uden at du behøver at gøre noget for det. Din nattesøvn forbedres som regel også, og jeg tilbyder også kombination med søvngivende naturmedicin. Du kan nu igen overskue dagligdagen og fungere, og dit humør bliver bedre. Laser-akupunkturen får gang i “de gode cirkler” igen.

Laser-Akupunktur anvendes også til øre-akupunktur, herunder den velkendte NADA misbrugsbehandling.

 

Kostvejledning

Kostvejledning er vigtigt for at du må holde dig sund og rask og i form med god energi og være positiv og i i psykisk balance. Jeg vil spørge ind til dine kostvaner og om du lider af fødemiddelallergi eller -intolerance. Måske har du brug for at korrigere din kost på enkelte punkter, måske har du brug for en større kostomlægning. Min kostvejledning er afstemt efter dig og din krops ønsker og behov.

Ikke mindst hcis du er særlig sensitiv kan kosten have stor betydning for hvordan du har det fysisk og psykisk. Det kan faktisk være hele årsagen til at du har det skidt, er uoplagt eller psykisk ude af balance med symptomer som humørsvingninger, depressive symptomer, irritabilitet, uro og søvnbesvær.

Mangler du energi og humør, er du nervøs og har dårlig mave, og du drikker meget kaffe og spiser spegepølse til morgenmaden og en “basse” til formiddagskaffen, kan jeg med god sandsynlighed hjælpe dig med at forbedre din livskvalitet og dit velbefindende, gennem en kostomlægning.

 

Livsstilsvejledning

Det er ikke nævnt direkte under mine behandlingstilbud ved forskellige sygdomme og trivselsproblemer. Men jeg nævner det under konsultationen. At en sund sjæl i et sundt legeme omfatter ikke blot at spise sundt, men daglig motion og frisk luft. Sørg for at komme ud og få ½ times dagslys i vinterhalvåret når solen står lavt. Dyrk fitness, gymnastik, yoga, zumba hvad du synes bedst om, så du får kroppen rørt. Det er vigtigt.

 

Naturmedicin

Jeg ordinerer naturmedicin ved behov som del af kombineret psykolog og alternativ behandling sammen med zoneterapi, laser-Akupunktur og kostvejledning for at give det bedste resultat. Naturmedicin kan også anvendes ved let til moderat depression, hvis man ikke ønsker eller tåler antidepressiv medicin.

Jeg ordinerer naturmedicin for at udrense og styrke og afbalancere kroppen ved sygdom, samt ved nedsat energi og velbefindende. Jeg ordinerer kosttilskud, vitaminer og mineraler, sidstnævnte i terapeutisk dosering, urter og kinesiske akupunktur-urter

.De kinesiske akupunktur-urter er meget effektive og styrkende ved træthed, angst og depression og mere alvorlige helbredsproblemer med stort behov for udrensning og genopbygning af kroppen.

De kinesiske akupunktur-urter genopretter effektivt din yin-yang-balance, og bringer hermed kroppen i balance.  De kinesiske akupunktur-urter er også meget virksomme psykisk, og de fungerer som en form for differentieret psykofarmaka, der går ind på flere psykiske og psykosomatiske problematikker end lægeordineret psykofarmaka. De kan fjerne blokeringer og udrense psykiske traumer og overgreb. De er meget effektivt genoprettende såvel alene som kombineret med psykologbehandling, zoneterapi og laser-akupunktur.

Måske har du været ude for chok eller traumer. Her vil jeg arbejde med akupunktur-urter der bevæger dit blod så du kan komme af med dine psykiske besværligheder i stedet for at dulme dig med nervemedicin eller måske alkohol. En vigtig ting er din yin-yang-balance, hvis den er i ubalance kan det f.eks. giver symptomer som uro, rastløshed og søvnløshed, kort lunte og impulsdyskontrol ved ADHD

Kinesiske akupunktur-urter er lavet af de kinesiske munke gennem en årtusind-lang tradition.

 

Psykolog behandling ved kombineret psykolog og alternativ behandling

Din livsholdning, potentielle relationsproblemer, negative følelser, uløste konflikter, stress og problemer på arbejdspladsen og dårligt psykisk arbejdsmiljø kan gøre dig syg. Det vil jeg hjælpe dig med at få en god løsning på i samtaleterapien, som er del af den kombinerede psykolog- og alternative behandling. På samme måde som hvis du bookede en tid til normal psykolog behandling. Blot bruges noget af konsultationen også på at hjælpe kroppen.

Men psykoterapien indeholder ekstra facetter i akupunkturlæren. Her vil man tale om hvordan over- og underenergi og blodkvaliteten i akupunkturens forståelsesramme har indflydelse på din psyke. Hvordan blokeringer og stagnation i meridianerne m.m. kan have betydning for hvordan du fungerer psykisk. Hvordan f.eks. vrede og spekulationer kan blive en kronisk energi hos dig der forstyrrer eller ultimativt ender med at underminere din psykiske balance.

Her tilbyder kombineret psykolog og alternative behandling som et helt unikt behandlingstilbud, som bygger på mange års interesse, viden og erfaring, kurser og uddannelse. Det afhænger af dit sygdomsproblem og din særlige konstitution hvad jeg vælger vil være godt for dig, hvordan jeg sammensætter dit program.

Gennem mange års viden og erfaring, velvalgt behandling, vitamin-præparater og virksomme kinesiske akupunktur-urter, kombineret med zoneterapi eller laser-Akupunktur og psykoterapi vil jeg hjælpe dig med at løse dit problem. Så du kan få energien og nattesøvnen og din indre balance tilbage.

Du har mulighed for at købe et klippekort med rabat på en behandlingsserie hos mig.

Benyt dig af mit unikke og fordelagtige tilbud. Jeg er den eneste i Danmark som tilbyder kombineret psykolog og alternativ behandling.