Jeg har et positivt menneskesyn. Jeg tror på, at mennesker kan gro fast i uvaner og negative følelser og holdninger hvis noget er gået tilstrækkeligt skævt for os i tilværelsen.

 

Jeg tror på, at positiv forandring handler om et seriøst ønske om at ændre på tingene. Hvis du bærer rundt på mange negative oplevelser, tanker og følelser, og du føler dig fastlåst, kan du have brug for hjælp til at komme fri af disse. Det kan dreje sig om hjælp til din personlige ballast til ændring, det kan dreje sig om redskaber til ændring af din indre situation.

 

Jeg har den holdning, at både forkerte påvirkninger under opvæksten og for lidt kærlighed og omsorg kan give psykiske problemer. Nogle har arvet et gen for angst og depression og psykisk sygdom. Andre kæmper med problemer i forhold til deres familie, partner, venner eller andre mennesker generelt. Problemer som kan være her-og-nu eller et mønster.

 

Uanset hvem du er og hvad du kommer til mig er er mit mål er at hjælpe dig med dine psykiske vanskeligheder. Jeg ønsker at hjælpe dig til at udfolde det bedste som du har i dig, hvis du ønsker forandring. Under dit forløb hos mig vil jeg være dine nye øjne ved siden af det som dine egne øjne ser af problemer og muligheder. Jeg vil hjælpe dig med at gøre dig fri af negative tanker og følelser, få øje på dine blinde pletter og giver dig indsigt i hvordan dine problemer i forhold til dig selv eller dine omgivelser hænger sammen. jeg vil give dig redskaber at arbejde med imellem vore samtaler.