Misbrugsbehandling

Jeg tilbyder misbrugsbehandling med henblik på at modvirke misbrug af alkohol og stoffer og give dig hjælp og motivation til at indstille dit misbrug, og jeg tilbyder misbrugsbehandling for afvænning af sove- og nervemedicin.

 

 

De typiske misbrug jeg tilbyder misbrugsbehandling for er:

 • Stoffer
 • Alkohol
 • Sove- og nervemedicin
 • Madmisbrug & Sukker / Fedt misbrug
Misbrugsbehandling

Når du får nerve- og sovemedicin er der en fysisk og en psykisk tilvænning til medicinen som ofte er afhængighedsskabende. I dag er der kommet mindre vanedannende psykofarmaka, men mange ordinerer stadigvæk de gamle traditionelle præparater. En del bliver også afhængige af antidepressiva. Afvænning af sådanne midler bør altid foregå I samråd med en læge, da de bestemte stoffer f.eks. antidepressiva har en halveringstid, og derfor skal de trappes ud efter et skema i et bestemt tempo..

Det bør ikke forhindre dig I at lægge din vej forbi min konsultation og få misbrugsbehandling. Jeg bruger her kombineret psykolog- og alternativ behandling for at afhjælpe den psykiske og fysiske tilvænning af nerve- og sovemedicin.

 • Psykisk afhængighed

   indebærer, at personens tanker og opmærksomhed retter sig mod stoffet. Dette medfører, at den afhængige person bruger stadig mere tid og kræfter for at få fat i stoffet. Det kan også være en voldsom trang til atter at indtage stoffet for at opnå disse effekter – kaldet “craving”

 • Fysiske aspekter af afhængighed

   er et resultat af, at kroppen har tilpasset sig det tilførte stof. Der opstår derfor fysiske symptomer, når stoffet ikke længere er til stede i kroppen. Det kan fx være kvalme, diarré, rysten, hovedpine, feber og eventuelt kramper. Disse symptomer kalder man abstinenser.

Den psykiske tilvænning er at du har brugt medicinen som en krykke til at kunne fungere og klare dit liv eller falde I søvn, og du har måske mistet tiltroen til at du kan stå på egne ben og klare at falde i søvn og leve dit liv uden. Desuden vil kroppen ofte reagere med abstinenser som påvirker dig. På den måde findes der både alkohol som selvmedicinering, hash og andre stoffer. 

Abstinenssymptomer: 

 • Autonom hyperaktivitet (sved eller puls>100)
 • Øget hånd tremor.
 • Søvnbesvær.
 • Kvalme og opkastning.
 • Forbigående syns-, berørings-, eller høre-hallucinationer eller illusioner.
 • Psykomotorisk agitation.
 • Angst.
 • Kramper.

 

Jeg tilbyder kombineret psykolog og alternativ behandling ved misbrugsbehandling

Gennem zoneterapi, laser-akupunktur, vitaminterapi, naturmedicin eller akupunktur-urter kan jeg hjælpe dig til at indstille dit forbrug af sove- og nervemedicin og hjælpe dig over den kritiske periode med abstinenser. Samtidig vil naturmedicinen sammen med kostvejledning og vitaminterapi  sørge for at du føler dig i godt humør, du kan sove og er veloplagt og du genfinder din indre ro.

 Når der både anvendes NADA, vitaminterapi og naturmedicin ved misbrugsbehandling, er det fordi alkohol, skadelige medikamenter og stoffer nedbryder din krops evne til at modstå misbruget gennem påvirkning af hjernen, og du får craving. For du kan være helt sikker på, at hvis du bruger alkohol som medicinering, eller hash eller amfetamin eller kokain, så venter der dig en regning dagen efter. Hævnens time er sød, når de ubehagelige abstinenser melder sig, og giver du efter og indtager mere alkohol eller stoffer, ender du i een stor ond cirkel, og nu har du virkelig brug for misbrugsbehandling.

 

NADA & Udvidet NADA

Den populære misbrugsbehandling.

Jeg tilbyder desuden NADA behandling og udvidet NADA-behandling, som er en meget kendt akupunkturbehandling som hjælper dig både hvis du er aktivt misbrugende og forebyggende og afbalancerende mod tilbagefald, hvis du er kommet ud af dit misbrug.

Denne behandling kan både foregå som “ren” NADA eller udvidet NADA, eller med rådgivning, som du kan tilkøbe. Jeg kan vejlede dig om betydningen af sund kost og levevis ved afvænning af nerve- og sovemedicin. Gennem kombineret psykolog- og alternativ behandling kan jeg ved moderat psykisk besvær hjælpe dig til et liv uden sove- og nervemedicin.

Er du under behandling for alkoholmisbrug eller stofmisbrug er et behandlingsprogram hos mig også hjælpsomt. Samtidigt virker det forebyggende imod tilbagefald at få krop og sind i balance og nedsætter trangen til alkohol og stoffer. Jeg udfører gerne denne behandling samtidig med at du modtager hjælp på et misbrugscenter.

NADA: 200,00 kr. pr. konsultation
Udvidet NADA: 300,00 kr. pr. konsultation

Ved afhængighed af alkohol og stoffer

Der gøres opmærksom på, at ved sværere afhængighed af alkohol og stoffer henvises til dit lokale misbrugscenter for misbriugsbehandling. De har en viden og en behandlingstilgang ved afhængighed, som jeg ikke er i besiddelse af som psykolog.

Samtidig vil jeg gerne hjælpe dig med psykologisk samtaleterapi og hjælp til kroppen gennem alternativ behandling.

Det som jeg kan tilbyde er at reparere din krop og din hjerne for følgevirkninger efter misbrug, så du får det godt og du har bedre forebyggelse mod tilbagefald.