Jeg anbefaler naturmedicin som supplement til zoneterapi og kostvejledning m.m. for at give det bedste resultat.

Jeg ordinerer naturmedicinen for at udrense og styrke og afbalancere kroppen ved sygdom, samt ved nedsat energi og velbefindende. Jeg ordinerer urter, kinesiske akupunktur-urter, homøopati eller vitamintilskud, i nogle tilfælde en overgang i terapeutisk dosering.

De kinesiske urter er meget effektive og styrkende ved træthed og mere alvorlige helbredsproblemer med stort behov for udrensning og genopbygning af kroppen. De kan også bruges understøttende ved cancer. Urterne genopretter effektivt din yin-yang-balance, og de udrenser skadelige klima-indflydelser. Urterne er også meget virksomme psykisk. Kinesiske urter fungerer som akupunktur-behandling i “pille-form” og er meget effektivt genoprettende kombineret med zoneterapi og detox.

Jeg anvender homøopatiske enkeltmidler og komplexmidler supplerende ved behandling for f.eks. udrensning, allergi, candida-svamp og discus-prolaps. Ved visse særlige sygdomstilstande er homøopati godt.

Min behandling med naturmedicin bygger på mange års erfaring. Det afhænger af dit sygdomsproblem og hvad jeg mærker vil være godt for dig, om jeg vælger at foreslå dig vitaminterapi, akupunktur-urter eller homøopati.  Den naturmedicin som jeg ordinerer dig er af høj kvalitet, og den passer til dit behov.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699