Personlig udvikling

Når du begynder at tale om dit liv, dig, og dine tanker og følelser går din psyke i gang med at arbejde.

Tanker og følelser og oplevelser kommer ud af dine fortrængte gemmer. Ting du havde glemt dukker op til overfladen, og nu kan du tale om dem og arbejde med dit genopdagede psykologiske materiale. Hvilke mål sætter du i dit liv? Er du dit bedste selv? Har du brug for andre og nye mål, og har du brug for at ”flytte om i dit indre hus” – dig selv? For at have det godt og give det til andre som du gerne vil?

Dette er del af en personlig udviklingsproces, som vil bringe dig på vej til indre fred og personlig harmoni.

Det kan også være at du tiltrækker de forkerte mænd eller – kvinder og altid havner i uheldige situationer. Bliver snydt, eller lader dig snyde, fordi du kan ikke lave om på andre, men enhver har lov til at være ”sin egen lykkes smed” og sørge for at sejle udenom de meningsløse forhindringer, sejle på grund, eller sejle i sænk. Dette og mange andre ting kan jeg hjælpe dig med i en personlig udviklingsproces.

Sidst, men ikke mindst: Mange mennesker er kørt fast i en negativ skure, som dræner dem for energi og efterlader deres liv i kedsom monotoni eller negative følelser. Skal der en udviklingsproces i gang, er det meget vigtigt, at du får gjort noget ved dine fastlåste mønstre. Dette har du mulighed for med hjælp fra mig.

Lad os sammen se på dit liv og din person – og sammen tage den spændende udfordring op.

stille og roligt arbejder vi os indad, medens vi “skræller løget” på vej ind i dit indre.

til denne proces vil jeg anvende indsigtsgivende psykoterapi.