Samtaleterapi

Samtaleterapi er psykologens redskab til at afhjælpe såvel små og store hverdagsproblemer, problemer i forholdet til andre mennesker, kriser og alvorlige traumer og overgreb.

Gennem samtaleterapien vil jeg hjælpe dig til at forstå dig selv og de mekanismer, som styrer og opretholder dit problem, gennem professionel feedback.

Jeg bruger forskellige psykologiske tilgange under samtaleterapien, som giver dig følelsesmæssig indsigt, forløsning og bearbejdning, ligesom  følelser, jeg arbejder med dine følelser eller med dine tanker og tankemønstre.

Jeg vil under behandlingen møde dig hvor du er og med det professionelle modspil som du har brug for, måske møder jeg dig følelsesorienteret i starten af konsultationen, senere kognitivt, og til sidst med en indsigtsgivende tilgang.

Det hedder integrativ terapi, når man mixer flere psykologiske tilgange, for at møde dig bedst muligt under behandlingen. Det er den mest anvendte psykoterapeutiske fremgangsmåde I dag.

Jeg vil desuden give dig hjemmeopgaver og redskaber til at løse dit problem, fra gang til gang.

Du vil erfare, at det er en god og anderledes oplevelse at tale med en professionel om dit problem. Psykologen har uddannelse og træning gennem kurser i forskellige former for psykoterapi og kan tilrettelægge den terapeutiske samtale effektivt og sikkert og godt for dig.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699