Angst, fobi og OCD

Angst er når du er bange for konkrete eller indbildte farer, måske har en bestemt oplevelse skabt vedvarende angst. Angst kan forekomme som en selvstændig lidelse eller som del af en psykisk lidelse. Se desuden angst under psykologbehandling.

Fobi er angst for enkelte eller flere ting eller situationer, det kan være edderkopper, åbne pladser eller sociale situationer, hvor du bliver nervøs og føler ubehag. Se desuden fobi under psykologbehandling.

Det er når du ofte møder din fobi og den afholder dig fra at leve livet normalt at behandlingsbehovet melder sig.

OCD er en meget generende tilstand, ofte forbundet med stor pine eller forlegenhed ved de gentagne eller handlinger man ikke kan afholde sig fra, og ote er handlingerne forbundet med pinefuldhed og skyld.  Se desuden OCD under psykologbehandling.

Tilstanden kompliceres ofte af kronisk stress og anspændthed fysisk og psykisk med symptomer som træthed og søvnproblemer.

Kombineret psykolog- og alternativ behandling er effektiv ved angst, fobi og OCD, fordi ofte skyldes tilstanden også en mangeltilstand, over- eller underenergi eller ubalance i sind og krop.

Jeg vil behandle dig med med zoneterapi eller detox efter ønske. Desuden vil jeg tilbyde dig naturmedicin og herunder akupunktur-urter til at fjerne angst og uro og dæmpe dit kontrolbehov og tvangstanker og tvangshandlinger.

Samtidig vil jeg tilbyde dig samtaleterapi med kognitiv terapi så du kan blive i stand til at arbejde dig ud af din angst, fobi eller OCD.  Mærk hvordan den kombinerede psykolog- og alternative behandling effektivt fjerner din angst og dit ubehag og får dig til at leve livet uden mange generende hæmninger og begrænsninger.

Ring og forhør nærmere.

Mobil 40871699