Uro og rastløshed

Uro og rastløshed kan forstyrre dit velbefindende og din koncentrationsevne og din nattesøvn. Uro og rastløshed kan skyldes stress, krise eller depression. Det kan skyldes dårlige oplevelser eller uløste konflikter, forhold som forstyrrer din sjælefred og som du ikke har fået fundet en løsning på. Lider du af ADHD, gør det dig også urolig og rastløs.

Nogle mennesker har tendens til uro og rastløshed uden at der ligger en sygdom eller psykisk problematik bag dette. Her tilbyder akupunkturen en forklaringsmodel, hvor det vil være en god idé at jeg kigger på din yin-yang balance.

Lider du af uro og rastløshed, er det svært for dig at få struktur på din dagligdag. Det er svært for dig at stille op til livets udfordringer, og foretage målrettet problemløsning. I svære tilfælde kan dagligdagen føles uoverskuelig.

Typisk vil man blive distraheret eller forsinket af sin uro og rastløshed, når man skal udføre sine gøremål, og det er en meget generende situation både I arbejdslivet og I privatlivet. Måske får du medicin, som imidlertid er sløvende. Herefter må man ty til kaffe for at kvikke sig op, og på denne måde forsøge at ramme det rigtige funktionsniveau.

Rastløshed

Til sidst vil man føle sig udmattet, fordi kroppen og psyken sættes konstant på overarbejde i forsøget på at indhente sine gøremål, og her er det tidspunktet at kaste håndklædet i ringen og erkende sit behov for hjælp til at skabe ro og struktur og overskuelighed i tilværelsen. Og her kan jeg være dig behjælpelig med at finde nogle holdbare løsninger.

Ved kombineret psykolog- og alternativ behandling vil jeg give dig samtaleterapi hvis du har psykiske problemer og stressfaktorer som gør dig urolig og rastløs, og jeg vil give dig redskaber til at løse dem.

Jeg vil også finde frem til de fysiske årsager og til dine ubalancer, som gør at du kæmper med uro og rastløshed.

Jeg vil tilbyde dig zoneterapi, kostvejledning, laser-akupunktur og naturmedicin i form af vitaminterapi og beroligende urter eller akupunktururter i et behandlingsprogram, som vil genoprette din indre balance, så du igen kan finde ro og hvile, og du får ny energi. På denne måde brydes den onde cirkel. Og obs på den vigtige yin-yangbalance.

Jeg vil tilbyde dig et kombineret psykologisk og alternativt behandlingsprogram skræddersyet præcist til dit behov.