Hvem er jeg

Jeg er 64 år, aut. psykolog og Tilknyttet Sygesikringen.

Og indehaver af Psykologisk Rådgivningsklinik ApS

Som psykolog Tilknyttet Sygesikringen yder jeg psykologhjælp til de 11 lægehenviste henvisningsårsager, med tilskud fra Sygesikringen.

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du få ekstra tilskud til psykologbehandling hos dem. Læs mere på hjemmesiden. 

Desuden tilbydes du kombineret psykolog og alternativ behandling:

Du tilbydes her kostvejledning, vitaminterapi, naturmedicin og akupunktur-urter mod f.eks. angst og depression, træthedstress, ADHD, uro og rastløshed.

Min erfaring med at være behandler strækker sig over 35 år. 

Mit værdigrundlag

Jeg er morsingbo med en opvækst i en solid landmandskultur med en traditionel opdragelse med “gode gamle værdier”. Jeg er samtidig et menneske der tænker selvstændigt, og som besidder menneskelig indsigt og forståelse for at være kreativ og skabende i terapisituationen. Positiv forståelse og god etik betyder meget for mig i arbejdet med mennesker.

Min interesse for psykologi og personlig udvikling er livslang. Jeg har selv gennemgået personlig udvikling og egenterapi. Det har lært mig at at nogle problemer i tilværelsen kan du vælge at ændre til udfordringer. Når du tager kampen op, bliver du mere bevidst og velfungerende og ser tingene på en ny måde.

Mit personlige engagement er stort  – Og mit ønske er at gøre det optimale for at hjælpe dig med dit helbredsproblem.

Lidt om mig

Faglig udvikling og interesser

Min interesse for alternativ behandling er startet med naturmedicin, senere fulgte uddannelser i zoneterapi, kostvejledning og naturmedicin, Omkring år 2000 har jeg taget kurser i akupunktur-urter, og de sidste 8 år giver jeg nu også laser-akupunktur.

Akupunktur-urter er en flere tusind år gammel kinesisk tradition. De fungerer som akupunktur og er effektive ved bl.a. svær stress.

I 1997 Cand. Psych. fra Aarhus Universitet, Tilknyttet sygesikringen i Nykøbing Mors i 2008.

Dette giver mulighed for at behandle lægehenviste patienter med tilskud fra Sygesikringen.

Tidligere uddannet zoneterapeut i 1986 hos Jonna Schulze i Århus.

Uddannet i kostvejledning og biopati hos Frede Damgaard i 1986.

I 1995-2005 kurser og supervision i behandling med Kinesiske Akupunktur-urter hos Tue Gertsen og Harriet Beinfield og Efrem Korngold fra USA.

 

Behandlingstilbud

Psykologbehandling

Jeg er Aut. Psykolog  Tilknyttet Sygesikringen.

Du tilbydes lægehenvist psykologbehandling.  Læs under Tilknyttet Sygesikringen under lægehenviste henvisningsårsager.   

Du tilbydes psykologbehandling med og uden lægehenvisning. Jeg har særlige områder jeg har specialiseret mig i, se psykolog behandling.

Jeg tilbyder psykologundersøgelser til kommuner eller private. Jeg laver især personlighedsundersøgelser som viser hvorvidt du lider af angst eller depression eller anden psykisk lidelse, hvilke kompetencer du har og hvilke udviklingsområder du har brug for at arbejde med. Dette er bl.a. relevant for dit lokale jobcenter, som kan rekvirere disse undersøgelser for at afklare din funktionsevne og hvad de kan gøre for at hjælpe dig. 

Du tilbydes hjælp til arbejdspladsen i forbindelse med arbejdsstress og psykisk arbejdsmiljø. Er du chef eller mellemleder tilbydes du individuel rådgivning og sparring hvis du oplever problemer på din arbejdsplads, det kan være relationsmæssigt eller organisatorisk og kan f.eks. handle om kommunikation, trivsel og effektivitet. Du tilbydes hjælp til din personlige lederstil. Du tilbydes hjælp som ansat til samarbejdsproblemer og arbejdsstress og psykisk arbejdsmiljø.

Jeg har speciale i Psykisk Arbejdsmiljø fra Århus Universitet.

Kombineret psykolog og alternativ behandling

Du tilbydes et helt  specielt koncept: Kombineret psykolog og alternativ behandling hvor du får psykologbehandling med samtaleterapi kombineret med kostvejledning, zoneterapi eller laser-akupunktur, og naturmedicin og akupunktur-urter. Dette behandlingstilbud udgør et effektivt redskab for dig, i det øjeblik du føler behov for en særlig behandlingsindsats hvor der tilbydes hjælp til både kroppen og sindet.

Dette er også et tilbud til dig uden lægehenvisning til psykolog, da prisen er overkommelig.

Mine behandlingstilbud har udviklet sig fra at yde alternativ behandling til diverse lidelser til det endelige koncept kombineret psykolog og alternativ behandling, og ofte køber lægehenviste patienter klippekort så de kan få zoneterapi mod stress eller laser-akupunktur mod angst og depression sideløbende med psykologhjælp