Laser-Akupunktur

 

Laser-Akupunktur er for dig som gerne vil have akupunktur, også hvis du lider af nåleskræk.

 

Laser-Akupunktur anvendes ikke mindst med succes ved depression, og giver her bedre resultater end anden akupunktur.

Jeg bruger laser-akupunktur med godt resultat til mange psykiske lidelser, som er mit speciale i kombineret psykolog- og alternativ behandling, hvor jeg supplerer akupunktur med kostvejledning, zoneterapi, naturmedicin og kinesiske akupunktur-urter.

 

Hvad er laser-akupunktur?

Laser-akupunktur er akupunktur ved hjælp af en infrarød puls-laser, som sender 30 sekunders laser på de udvalgte akupunktur-punkter. Jeg indstiller laseren på den frekvens som akupunkturpunktet skal have. Dette følger bestemte lovmæssigheder iflg. Traditionel Kinesisk Medicin. Behandlingen svarer til akupunktur med nåle og er lige så effektiv.

Min laser-behandling foregår efter et akupunktur behandlingsprogram for det sygdomsproblem du ønsker hjælp til.

Laser-akupunktur anvendes også til NADA øreakupunktur og er også her lige så effektiv som akupunkturbehandling med nåle.

Laser-akupunktur kan anvendes som krops akupunktur og øreakupunktur, og hvis det viser sig at en behandling føles for kraftigt, fordi du f.eks. er særlig sensitiv, anvender jeg den finere indstilling for øreakupunktur på hele kroppen, og tilpasser på den måde behandlingen til din krops behov.

Jeg bruger akupunkturprogrammer for angst og depression som Eckhard Bick eller Nigel Ching har lavet. Jeg bruger NADA-punkterne ved misbrugsbehandling, angst og depression. Jeg bruger også akupunktur-punker som hører sammen med de kinesiske akupunktur-urte-recepter som de kinesiske munke har lavet:

SOM NOGET MEGET SPÆNDENDE kan Laser-Akupunktur også anvendes supplerende eller som erstatning til recepterne på akupunktur-urter, fordi der følger akupunktur-punkter med til de fleste  kinesiske akupunktur-urte-recepter. Dette giver rigtigt mange behandlingsmuligheder, som jeg gør brug af for at hjælpe dig. Da mange akupunktur-urter er ved at udgå, er min behandling en unik mulighed for alligevel at have gavn af dem, blot nu v.hj.a. akupunktur.

Laser-akupunktur ved depression

Laser-akupunktur er en enkelt og avanceret og effektiv behandling ved depression.
Succesraten ved denne behandlingsform mod depression er ca. 90%

Behandlingen hjælper langt de fleste med depression v.hj.a. 4-8 behandlinger, som gives en gang ugentligt. Du kan også få behandlingen hvis du tager antidepressiv medicin.

Behandlingen er enkelt og avanceret og effektiv. Du vil mærke, du får mere energi og gå-på-mod. Dine negative tanker og bekymringer slipper dig uden at du behøver at gøre noget for det. Din nattesøvn forbedres som regel også, ellers kombinerer jeg akupunkturen med naturmedicin eller akupunktur-urter. Efter få gange vil du mærke, at du kan igen overskue dagligdagen og fungere, og dit humør bliver bedre. Laser-akupunkturen får gang i “de gode cirkler” igen.

Laser-Akupunktur anvendes også til øre-akupunktur, herunder den velkendte NADA ved alkohol-behandling, ved sukkertrang og vægtproblemer.

Jeg har også gode resultater med laser-akupunktur behandling for træthed, stress og hukommelses- og koncentrationsbesvær. Mit speciale er psykiske lidelser, Jeg kombinerer som regel flere behandlingsprogrammer, så jeg rammer flere problematikker, og jeg bruger afbalancering af yin-yang balancen til at afhjælpe uro og rastløshed.

Jeg vil finde en god vitamin-terapi, f.eks. fiskeolie eller Eye-Q ved ADHD med hukommelses- og koncentrationsbesvær. Ved ADHD er kostvejledning også vigtig. Sammen med Eye-Q og kinesiske akupunktur-urter har jeg mulighed for at forbedre din ADHD-problematik signifikant.

Det kan anbefales at søge kostvejledning og kombineret psykolog og alternativ behandling ved ADHD, da den medicin du får ved ADHD er så belastende, at lægerne anbefaler en årlig pause på 3 måneder!! 

Megen lægeordineret medicin kan desværre have utilsigtede bivirkninger, som at psykofarmaka udover at være belastende for leveren også kan have bivirkninger for maven og blodtrykket, rystelser og ændringer af din DNA, og det er en ret høj pris at betale, hvis du gør brug af antidepressiv eller beroligende medicin.

Der er mange fordele ved at bruge laser-akupunktur og kinesiske akupunktur-urter, fordi denne behandling er uden bivirkninger, og den er meget effektiv og kan derfor konkurrere med anden medicin på de nævnte områder.

 

Kombineret psykolog- og alternativ behandling